• image
  • image
  • image

Bedrijfsprofiel

Betrouwbaar en deskundig

Fuel-Consultancy is een opleidingscentrum, ontstaan in 2008, dat zich professioneel bezighoudt met Het Nieuwe Rijden in alle categorieën rijbewijzen. Dagelijks werken circa 25 professionals aan het instrueren van mensen via onze Drive Economy Training.

Informatie en rapportage

De door ons verstuurde offertes zijn altijd duidelijk en helder, afgestemd op uw specifieke situatie. Tijdens de training wordt u op basis van een vooraf met u vastgestelde frequentie volledig op de hoogte gehouden van de vorderingen, het rooster en de motivatie van uw cursist(en). Mochten zich tussentijds problemen voordoen, dan treden wij direct met u in contact.


Kwaliteit

Onze docenten worden elk kwartaal getoetst en gecoached door een onafhankelijke kwaliteitsbegeleider. Zoals u ziet staat kwaliteit bij Fuel-Consultancy hoog in het vaandel.


Samenwerken

Fuel-Consultancy betekent voor u één aanspreekpunt voor uw Drive Economy Training.
Tevens geven wij overal in Nederland opleidingen op locatie.


Een beter milieu begint...

Een bekend gezegde, maar voor Fuel-Consultancy is het een belangrijke leidraad voor de dagelijkse werkzaamheden en de lange termijn beslissingen. En dat beperkt zich niet alleen tot de kwaliteit van de natuurlijke omgeving. Een beter milieu heeft ook te maken met een aantrekkelijk leefklimaat voor iedereen.


Groen label

Ook Fuel-Consultancy draagt haar steentje bij. Zo wordt het gehele wagenpark (20 personenwagens!) vervangen door energiezuinige auto's met groen A-label.

Login

Log in om uw tellerstanden door te geven

Design en realisatie door Link Websolutions